Archive for February, 2009

Evangeelium ja igavik

Lisas: Kristlik Meedia
12.02.2009

Evangeelium.ja.igavik_b

Pastor Neemo Raasik kirjutab: Teame, et koguduse funktsioon on kuulutada evangeeliumi. Kõik on sellega nõus. Kuidas me aga defineerime sõnumit, mida me nimetame evangeeliumiks ja mida see peaks sisaldama?  Käies palju ringi evangeelsetes ringkondades on hale-nutune  jälgida, kuidas evangeelne sõnum sageli evolutsioneerub väga veidralt  omapärasteks sõnumiteks ja tegevusteks.

Loe tervet postitust »



08.02.2009

Palume.teenet_b

Paluksime sinult ühte teenet! Nimelt ootame sinult ühte või mõnda artiklit – kirjutist teemal: KristlikMeedia – praktilised nõuanded – õpetused – teemad, kogudustele, jumalariigi töötegijatele, kristlikele organisatsioonidele, kristlastele! KristlikMeedia on sõltumatu (ei ole seotud otseselt kindla konfessiooniga) teenimistöö, mis on suunatud Eesti kristlaskonnale ja erinevate koguduste töötegijatele ja juhtidele.

Loe tervet postitust »



01.02.2009

Spamm.labumail.jama

Kristlane, kus on sinu viisakus ja netietikett! Usklike läbumeilid! Praktilisi soovitus E-mailide kasutamisel. Mõtlesin, et äkki tuleb kasuks ja veidi valgustab E-maili majandust ja toimetamisi. Lisan, et need on soovituslikud argumendid, mida oleks hea kasutada ehk siis ideaalis! Ärge pahandage, teie kes te nende peale vilistate. See on vaid maine asjandus ja asjaajamine, sellel ei ole midagi pistmist kristlaseks olemisega vms. Aga hea on teada mõningaid üksikasju seoses emailindusega.

Loe tervet postitust »